Sixie (powered by Accent) zoekt ervaren specialisten die hun actieve loopbaan achter de rug hebben, maar hun kennis nog ten dienste willen stellen voor tijdelijke opdrachten bij lokale overheden en bedrijven.

Wij zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wanneer we een opdracht op uw maat vinden, kiest u hoeveel dagen u nog aan de slag gaat. Wij zorgen voor de nodige begeleiding en een contract waarbij alles geregeld en wettelijk in orde is. Zo kan u nog zinvol en professioneel aan de slag, zonder rompslomp.

Uw ervaring en kennis

U bent op zoek naar opportuniteiten om uw ervaring en kennis nog ter beschikking te stellen van professionele organisaties?

Match met organisatie of bedrijf

sixie matcht u met organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar uw ervaring en expertise voor een tijdelijke uitdaging.

Administratieve afhandeling

U kan ten volle focussen op de tijdelijke opdracht, sixie staat in voor de ondersteuning en alle contracten en uitbetalingen.

Interesse?

Uw ervaring en kennis aanbieden?

Hebt u interesse om nog aan de slag te gaan en uw ervaring en kennis aan te bieden voor tijdelijke opdrachten, zonder rompslomp? Wij helpen u graag op weg.

Op zoek naar kennis en ervaring?

Hebt u voor uw bedrijf of organisatie nood aan ervaring en de juiste expertise en kennis voor een tijdelijke opdracht? Wij brengen u graag in contact met de geschikte expert.

Copyright © 2020 Sixie (powered by Accent)
Privacybeleid